KIRJAKAUPPA

Unimatkalla trilogia:


TIETOISUUDEN EVOLUUTIO


INSIDE FLAMEN

Unimatkalla trilogia esittelee uuden kirjasarjan, jossa nuori Eleandil lähtee kaksoissiskonsa Alaindilian kanssa unimatkalle Maahan ja oppii itsestään ja elämästä uusia ulottuvuuksia.


Korkeamman tietoisuuden viisaudet esittelee uudenlaisen näkemyksen ihmisestä henkisenä olentona tässä elämää kuhisevassa maailmankaikkeudessa!

Unimatkalla trilogia:


KAHDEN AURINGON ALLA


INSIDE FLAMEN

Unimatkalla trilogian viimeinen kirja on pian täällä. Kaksosten unimatka maassa jatkuu. Korkein tietoisuus vie heidät unikuvien kautta maapallon rinnakkaistodellisuuteen oppimaan asioita maailman luonteesta ja sen moniulotteisesta rakenteesta. 

Millaisia ovat maailman eri todelli-suuksien kehitystasot?Mitä ovat ylös-nousemus, nolla-tila tai valonmaail-ma? Mikä on tietoisuuden rooli tämän kaiken keskellä?


Kahden auringon alla -kirja on Unimatkalla trilogian päätösosa, jossa tutustumme unikuvista koostuvaan rinnakkaistodellisuuteen. Lähde mukaan seikkailuun Eleandilin satumaiseen maailmaan!

UUSIN kirjamme!


RAKKAUDESTA LUONTOON

- polku tietoisuuteen


ERKKI LÄHTEEN

Uusin kirja Rakkaudesta luontoon - polku tietoisuuteen on sykähdyttävä ja säikäyttävä; erilainen ja erikoinen teos.


Sellainen on myös kirjoittajan elämän-polkukin taistelussa luonnon puolesta suunnatonta piittaamattomuutta ja tuhoamista vastaan. Kirjassa kerrotaan omakohtaisen kokemuksen perusteella, etteivät aineellinen ja henkinen tieto ja työ riitele keskenään vaan täydentävät viisaasti toisiaan.

Unimatkalla trilogia:


MAAILMANHENGEN

AIKA


INSIDE FLAMEN

Unimatkalla trilogian toisessa osassa tutustutaan suurenmoi-seen Eleandilin maailmaan vihreällä planeetalla ja unimatka maassa jatkuu.


Korkein tietoisuus opettaa meitä henkisestä teknologiasta ja siitä miten Maailmanhengen aika vaikuttaa ajassamme.